Συζυγοσ Φωφησ Γεννηματα - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ / Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών.

Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' from www.tastv.gr
Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την .

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' from www.tastv.gr
Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα.

Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και .

Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα.

Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' from www.tastv.gr
Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα.

Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών.

Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Συζυγοσ Φωφησ Γεννηματα - ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' / Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.